CARDIO CAMP

Vill du förbättra din kondition? 

Under en månad kommer du bli coachad av David Härstedt och Seth Ronland som är personliga tränare på Nordic Wellness i Ystad. Vår ambition är att få dig att utveckla din uthållighet med bra programdesign och glädjen som vi skapar med vår grupp. Med över 10 års erfarenhet att bedriva grupper mot gemensamma fysiska mål är du i säkra händer hos oss.

För vem?

 Cardio Camp är lämpligt för dig som redan tränar aktivt och för dig som inte idag är aktiv. Under passen regleras intensiteten individuellt, detta innebär att alla får personlig vägledning. 

Hur?

Genom att både få träningsprogram samt att genomföra gemensamma träning med dina coacher får du både de teoretiska verktygen och den praktiska tillämpningen. Våra gemensamma pass kommer vara på torsdagar 17:45 med start den 14 November, vi avslutar sedan den 12 December.

Alla deltagare kommer testat både innan och efter projektet. Varje person får data på hur de har förbättrat sig. Träningen involverar flera former av träning, skulle en form inte passa individanpassas träningsformen.

Var?

 Nordic Wellness Ystad, Adlercreutzgatan 3, 271 39 Ystad.

När?

14 November - 12 December.

Kostnad:

1199kr (begränsat med platser)

 Anmäl ditt intresse idag.

Genom att fylla i formuläret har du anmält intresse, du har inga förpliktelser för att du gör en intresseanmälan.

© 2018 Seth Ronland  -Ystad - Sweden

  • Facebook Social Icon
  • Instagram