top of page

STARK OCH RÖRLIG

Träna med oss i grupp!

kritning upp

Vill du bli stark?

Under en månad kommer du bli coachad av David Härstedt och Seth Ronland som är personliga tränare på Nordic Wellness i Ystad. Vår ambition är att få dig att utveckla din styrka och rörlighet med bra programdesign och glädjen som vi skapar med vår grupp. Med över 10 års erfarenhet att bedriva grupper mot gemensamma fysiska mål är du i säkra händer hos oss.

Vill du bli rörligare?

 Genom en unik programdesign kommer vi göra dig rörligare! Hela projektet startar med rörlighetstester som vi kommer förbättra. Vore det inte skönt att känna sig rörligare i vardagen? 

För vem?

 Stark & Rörlig är lämpligt för dig som redan tränar aktivt och för dig som inte idag är aktiv. Under passen regleras intensiteten individuellt, detta innebär att alla får personlig vägledning. 

Hur?

Genom att både få träningsprogram samt att genomföra gemensamma träning med dina coacher får du både de teoretiska verktygen och den praktiska tillämpningen. Våra gemensamma pass kommer vara på måndagar 17:45 med start den 28 Januari, vi avslutar sedan den 3 Mars.

Alla deltagare kommer testat både innan och efter projektet. Varje person får data på hur de har förbättrat sig. Träningen involverar flera former av träning, skulle en form inte passa individanpassas träningsformen.

Var?

 Nordic Wellness Ystad, Adlercreutzgatan 3, 271 39 Ystad.

När?

28 Januari- 3 Mars. Gemensamma pass varje tisdag kl 17:00. Övriga pass kan utföras vilka dagar som helst i veckan.

Kostnad:

1299kr (begränsat med platser)

 Anmäl ditt intresse idag.

Genom att fylla i formuläret har du anmält intresse, du har inga förpliktelser för att du gör en intresseanmälan.

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page